phone

Прозорий тент для приватного івенту

3 Травня 2021 року

Для проведення приватного заходу встановили тент «Міді» розміром 10х12 метрів. Оскільки на вулиці стояла прохолодна погода, важливо було захистити гостей від холодного поривчастого вітру та можливого дощу. Тому в якості покриття більшої частини шатра використовували прозоре ПВХ. Воно добре пропускає світло і захищає від негоди, завдяки чому всередині світло й комфортно. 🌟👌💋

Одну секцію тенту, в якій розташувалася сцена, закрили білим ПВХ, щоб прибрати зайву світло і створити камерну обстановку. Для обігріву гостей встановили на вході 2 газових обігрівача «Грибок» та дизельну гармату потужністю 85 кВт. 🌞🔥👏

Детальніше про послуги: оренда шатра Київ, оренда обігрівачів

Усередині тент прикрасили підвісними люстрами і декором
Частину шатра зі сценою затягнули білим ПВХ для захисту від світла
Прозорий тент добре захищав від дощу і вітру
Оренда прозорого тенту «Міді» 10х12 метрів

Відгуки наших клієнтів:

Замовляли тенти і меблі на весілля. Привезли і поставили все точно в строк, все чисте і акуратне. Рекомендуємо тепер всім знайомим.

Аня та Сергій Рикови, молодята

Хочу подякувати Вам за Ваш тент - він нереально крутий! І за хлопців - великі молодці, все чітко спрацьовано і взагалі без питань! Дякую величезне за таку роботу!

Олена Мібчуані, «Bobritsa Film Festival»

Відпрацювали з хлопцями на «Дні Поля» в Одеській області. Все пройшло відмінно. Все обладнання в прекрасному стані, чисте, доглянуте. Монтажники працювали як одна команда.

Антон Садиков, директор компанії «Lioncom»
ул. Конечная, 17 03151 Киев +380 (44) 353-33-23 +380 (67) 373-33-23 +380 (93) 170-45-27