phone

Прокат шатра для презентації

25 Квітня 2024 року

Провести презентаційний захід – завдання не з легких. Адже необхідно передбачити мільйон подробиць, починаючи від підготовки програми заходу і закінчуючи своєчасним запрошенням учасників. А з урахуванням того, що компанії потрібно успішно вивести на висококонкурентний ринок новий продукт у сфері FMCG, складність завдання зростає багаторазово. Тому багато завдань досвідчені організатори вважають за краще делегувати, наймаючи спеціалізовані компанії для їх гарантованого своєчасного вирішення. 👑⛱️👍

Одним із таких завдань стала підготовка необхідного приміщення для проведення івенту. Адже компанії необхідно було відразу заявити про свій продукт на ринку, щоб домогтися успішного просування і значних обсягів продажів. Тому передбачалося запросити багато відвідувачів, які стали б надалі постійними клієнтами. Орендувати велике приміщення в даному випадку не представлялося можливим, адже відповідних за розміром залів неподалік просто не було. Тому організатори зупинили свій вибір на оренді тенту. Таке рішення містить безліч вигід, адже прокат намету дає змогу:

  • підготувати площадку потрібних розмірів навіть на обмеженій ділянці
  • розгорнути приміщення на будь-яку кількість учасників
  • швидко змонтувати та демонтувати тент
  • захистити гостей і обладнання від літнього сонця або несподіваного дощу
  • отримати стильне й акуратне приміщення, що підвищує престиж події

Для проведення презентаційно-навчального заходу ми встановили намет «Міді» площею 10х39 метрів із білим покриттям. Оскільки погода стояла тепла, усі бічні стінки притягнули до вертикальних стійок. У разі несподіваної зливи їх можна було швидко розкрити, тим самим забезпечивши відвідувачам і обладнанню надійний захист від вологи. Переваги подібного відкритого простору тенту полягали і у вільному доступі з будь-якого боку. Також важливим було і доступність для легкого протягу, який дозволяв учасникам заходу відчувати себе комфортно. На додаток до намету ми змонтували внутрішнє підвісне освітлення по всій площі намету. Організатори івенту встановили все необхідне обладнання для проведення майстер-класів та презентацій, захистивши його тим самим від примх мінливої погоди. 💞💥✌️

Детальніше про послуги: прокат шатров, оренда світла

Прокат шатра для презентації
Для заходу встановили тент «Міді» 10х39 метрів
Усередині шатер обладнали всім необхідним для проведення презентації

Відгуки наших клієнтів:

Швидко, якісно, оперативно. Рекомендую!

Сергій Бондаренко, компанія «Інтекс»

Відпрацювали з хлопцями на «Дні Поля» в Одеській області. Все пройшло відмінно. Все обладнання в прекрасному стані, чисте, доглянуте. Монтажники працювали як одна команда.

Антон Садиков, директор компанії «Lioncom»

Хочу подякувати Вам за Ваш тент - він нереально крутий! І за хлопців - великі молодці, все чітко спрацьовано і взагалі без питань! Дякую величезне за таку роботу!

Олена Мібчуані, «Bobritsa Film Festival»
ул. Конечная, 17 03151 Киев +380 (44) 353-33-23 +380 (67) 373-33-23 +380 (93) 170-45-27